Bergmoen Snekkerverksted as

Gamle Bergmoen1
Bergmoen Snekkerverksted Ans 1953
Fabrikkbilder 001[1]
Bergmoen Snekkerverksted AS 2007

Bedriften ble startet av tre brødre Reitan - Magnar, Johan og John, samt Olav O. Løset. De to første driftsåra var de i husa til Olav O. Løset. I 1953 flyttet de inn i nye lokaler i Bjergen.

Etter over 50 år i samme lokaler, begynte planleggingen av nye fabrikklokaler. Valget falt da på Bjergen industriområde. Planleggingen av den nye fabrikken startet sommeren 2006. Etter en hektisk byggeperiode, ble bygget innflyttingsklart rett før julen 2007. Lokalene er på ca. 800 kvm. og har i tillegg et moderne rom for overflatebehandling.

For å ta vare på miljøet og ikke minst våre ansatte, er vårt nye rom for overflatebehandling bygget etter de nyeste miljøforskrifter. Her kan vi utføre alle slags typer overflatebehandling. Lakkering, lasering, beising og maling. Alt etter kundens ønske.

Stolte håndverkstradisjoner føres videre i generasjoner. I dag er Olav, sønnen til Magnar Reitan, samt både sønn og barnebarn til Olav O. Løset ansatt i bedriften. Våre produksjonsmåter setter store krav til godt håndverk. Siden bedriften vår ikke er en volumprodusent, kan våre håndverkere følge nøye våre produkter fra råvare til ferdige trapper og vinduer. Dette sammen med lange og stolte håndverkstradisjoner, sikrer høy kvalitet.