top of page
Bergmoen_facebook_topp.jpg

OM OSS

Bergmoen Snekkerverksted har produsert trapper siden 1951.

Bergmoen Snekkerverksted ble startet av Olav O. Løset og de tre brødrene Magnar, Johan og John Reitan. De to første driftsårene holdt de til i huset til Olav O. Løset. I 1953 flyttet de inn i nye lokaler i Bjergen, et steinkast unna huset til Løset.

Etter over 50 år i samme lokaler, begynte planleggingen av nye fabrikklokaler i Bjergen industriområde. Lokalene er på ca. 800 kvm. og har i tillegg et moderne rom for overflatebehandling.

For å ta vare på miljøet, og ikke minst våre ansatte, er vårt nye rom for overflatebehandling bygget etter de nyeste miljøforskriftene. Her kan vi utføre alle slags typer overflatebehandling; lakkering, lasering, beising og maling. Alt etter kundens ønske.

Stolte håndverkstradisjoner føres videre i generasjoner.

I dag er sønnen til Magnar Reitan, samt både sønn og barnebarn til Olav O. Løset, ansatt i bedriften. Våre produksjonsmåter setter store krav til godt håndverk. Siden bedriften vår ikke er en volumprodusent, følger våre håndverkere produktet fra råvare til ferdige trapper. Dette, sammen med lange og stolte håndverkstradisjoner, sikrer høy kvalitet.

Last gjerne ned vår brosjyre >

20181019-IMG_7215.jpg
norske_trevarer.png

Vi er medlem av Norske Trevarer, en bransjeforeningen for norske trevareprodusenter. Ca 350 medlemsbedrifter som produserer bad og kjøkken, dører, trapper, vinduer samt spesialinnredning i tre. Tilsammen omsetter medlemsbedriftene for 8 mrd kroner og har tilsammen mer enn 5 500 ansatte. 

bottom of page