top of page

Sambatrapp, Hemstrapp og Hemsstige

Meget praktisk vei opp til loftet eller på steder der det ikke er så stor plass til trapp.

For deg som har liten plass anbefaler vi en sambatrapp, hemstrapp eller hemsstige. Alle trappene kan leveres med et enkelt gelender om ønskelig. Hemstrappen og Sambatrappen leveres i deler for enkel montering. Hemsstigen leveres ferdig sammenskrudd. Spør oss om fraktpris og leveringstid. 

Se omtale om trapp til hemsen i Vi i villa.

Sambatrapp har noe annerledes trinn enn de andre trappene. Trinnene er utformet slik at du lett kan gå opp og ned, selv om den er like bratt som en stige. Trappen er minimalistisk i stilen, og er visuelt pen å se på. Passer i hytter og hus med liten plass til trapp. Kan leveres med oppheng for vegg som gjør den skyvbar ut og inn fra veggen den er festet på. Trappa veier ca. 40-45 kg., og krever noe armstyrke for å kunne flyttes.

Hemstrapp er et smart valg om det er lite plass til trappen. Hemstrappen leveres skreddersydd og etter mål i fra kunden. Trappen kan om ønskelig leveres med fester slik at den kan skyves ut og inn fra veggen den er festet på. Vær oppmerksom på at Hemstrappen veier ca. 40-45 kg og er noe tung å flytte frem og tilbake. På Hemstrappen varierer inntrinnene fra ca. 10-18 cm. Kan leveres med enkel håndlist om ønskelig. 

Hemsstigen har en mye enklere brukervennlighet enn hemstrappen. Som Hemstrappen leveres også denne skreddersydd etter mål i fra kunden. Stigen er sterk, men samtidig lett, og veier bare ca. 15 kg. Denne blir dermed mye lettere enn Hemstrappen og er mye lettere å skyve inn og ut fra veggen den er festet på. Anbefales på steder der den blir flyttet frem og tilbake ofte. Hemsstigen er et billigere produkt, men med samme funksjonalitet og bruksområde som hemstrappen.

 

På Hemsstigen er inntrinnene ca. 7,5 cm. Stigen leveres med oppheng for vegg og kan i tillegg leveres med enkel håndlist om ønskelig.

bottom of page