top of page

Stål

Dette er trappemodeller med stil og karakter. Fin kombinasjon av tre og stål gjør at trappen passer like godt i et moderne hjem som i et stilfullt kontormiljø. Kombinasjonsmulighetene er mange og gir store muligheter for å skape en trapp med et personlig preg.

Her har vi mange kombinasjonsmuligheter. Rene detaljer øker mulighetene. Alle meglere i sortimentet tar seg godt ut i lag med stål. Balustrene kan du få både som 16mm og 20mm runde stålspiler, eller du kan velge en kombinasjon mellom stål og tre. En kombinasjon av trapp type standard og stål, gjør sammen med en fin farge trappen til et stilfullt og moderne møbel.

Stål & glass

Meget eksklusiv og trendy trapp som passer inn i moderne, minimalistiske og funkis inspirerte miljøer. Kombinasjonen tre, stål og glass gjør dette til en trapp med unikt design og utsøkt kvalitet.

Denne kombinasjonen passer meget bra i hjem for de som ønsker noe "ekstra". Mange muligheter og forskjellige fargekombinasjoner øker mulighetene til å få det perfekte. Trappen leveres med børstet stål, herdet og laminerte glass. Du kan også få glasset tonet etter ønske. Flere typer håndlister passer til denne. Kombineres dette med noen av våre hardvedsorter, får du en uslåelig kombinasjon. Vakkert, stilrent og eksklusivt.

bottom of page